Om Troldehøj

Fysiske rammer

Troldehøj er en moderne institution med gode fysiske rammer, ude som inde, det gør os til noget helt specielt.

 

Troldehøj består af seks små sammenhængende huse som hver er indrettet med et grupperum, to funktions rum, garderober og toiletter. De seks grupper er delt i to teams, en vuggestue og en børnehave.

Til huset hører der to store fællesrum, hvor det ene fungerer som samlingssted for alt omkring motorik, dans og musik samt husets faste morgensamling om fredagen. Det andet fællesrum er indrettet med scene til teater og som værksted til børn i alle aldre. Dvs. borde og stole i forskellige højder, samt forskellige materialer til fri afbenyttelse for grupperne.

Vi kan tilbyde børn og forældre et daginstitutions forløb fra 0 – 6 år, med glidende overgang fra vuggestue til børnehave. Vi flytter barnet i børnehave sammen med deres kammerater efter modenhed og alder. Vi giver mulighed for, at de lærer de nye voksne at kende i vante omgivelser.

Troldehøj er en rigtig familieinstitution, mange familier vælger at have alle deres børn hos os, på denne måde kan de få glæde af hinanden i en for mange familier travl hverdag.