Overgang fra hjem til vuggestue

For at give barnet en tryg start i Troldehøj skal I sætte tid af til indkøringen. Personalet vil være der for at guide jer gennem hele indkørings perioden

Når du har fået plads i Troldehøj, ringer du og aftaler besøgs dag med dit barn. Her aftaler vi nærmere om selve opstarten og du vil få udleveret vores Velkomstfolder og andre relevante papirer. Vi beder dig medbringe overleverings papirerne fra sundhedsplejersken.

Det er meget forskelligt hvor lang tid, det tager for barnet at falde til i vuggestuen, men regn med ca. en uge.  De første dage i vuggestuen skal mor eller far være med, så barnet føler sig tryg i de nye omgivelser. 

Efter ca. tre måneder inviteres I til en samtale. Her taler vi om barnets start i vuggestuen, samt afstemmer forventninger til hinanden.

Skriv dit barn op

Er du interesseret i at dit barn skal gå i Troldehøj, er du altid velkommen til at ringe og lave en aftale om besøg. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål om institutions start. Du kan læse mere om, hvordan du skriver dit barn op i Troldehøj på Helsingør Kommunens hjemmeside.

Skriv dit barn op