Kostpolitik

Kostpolitik

Vi har udarbejdet en kost- og fødselsdagspolitik som kan udleveres af personalet. Vi køber fortrinsvis økologiske mælke og kornprodukter, årstidens frugt og grønt, og prøver i videst muligt omfang at undgå tilsætningsstoffer og færdigprodukter. Her serveres såvel kød som fisk i løbet af ugen.

Hvis vi skal tage individuelle kosthensyn – ved fx allergi eller anden sygdom – skal vi have en lægelig dokumentation. Dette for at vi kan varetage de foreskrevne hensyn bedst muligt. Vi tager også hensyn til børn der ikke spiser fødevarer der evt. strider mod familiens religion, men vi indkøber ikke kød o.l. der er slagtet efter særlige religiøse forskrifter.

Fødselsdagspolitik

Fødselsdag i børnehaven markerer vi ved at dække et bord med dug, flag, fødselsdagstog og barnet får en fin fødselsdagskrone. Vi synger fødselsdagssange og hygger os sammen. Vi opfordrer til, at forældre medbringer lidt spiseligt som barnet kan dele ud på stuen. Det kan f.eks. være frugtspyd/grøntsagsspyd, en flødebolle eller en lille is. Det er ikke tilladt at medbringe anden form for slik.

Hent og læs folderen 'Kost- og fødselsdagspolitik'

Hent og læs hæfte som indeholder ideer til nogle sjove og fantasifulde fødselsdage